Tatueringslycka ;-)

MIN TATUERING ÄR ÄNTLIGEN KLAR! =)



Ja som sagt, nu i fredags blev tatueringen äntligen klar =).
Kändes skönt att äntligen få den gjord. Och jag hade ju världens support-team med mig - Pappa, Miss London och Flickvännen <3. Jag har fått höra så mycket om att det "stramar" efteråt och att det kommer klia som bara den när sårskorporna kommer. Jag har inga sår och heller inga sårskorpor. Det stramar inte och det kliar inte. Jag kommer säkert få äta upp det sen, men lite mysko är det ju ändå om jag skulle lyckas klara mig undan allt för mycket kliande. Men väldigt skönt ;-). Just nu har jag ingen bild på den färdiga tatueringen men det kommer sen. Här är ett smakprov i alla fall. =)

Flickvännen kom hit idag supersjuk stackaren... Så här har det fikats och mysts och pluggats i soffan ;-).
En kompis ringde nyss och ville dra med mig ut en sväng så jag kom bort från plugget. Vilket säkert är en bra idé. Ska bara äta lite först och kolla igenom det sista plugget =). En stund kan man ju alltid följa med =).

I veckan som kommer så följer två gerbiler med mig hem - en burmesefärgad och en vit (som kanske blir grå) - två pojkar =). Ser fram emot att socialisera dem. Sen får vi se vad Peia säger. Men som jag sa till min farsa och flickvännen - Peia vet inte ens hur man leker med en leksaksråtta :-p.

Nä nu ska jag bege mig ut och handla sås till klyftpotatisen. Ska kolla klart på matchen AIK-Häcken bara (har missat en hel del sittandes här vid datorn). Ok nu var det visst slut ändå... AIK vann 2-0.

Hej så länge! =)


F1 och filmkväll :-p.

Hej igen! =)

Titta, jag börjar ju nästan bli duktig på att blogga nu, inte så sällan det händer i alla fall =).

Efter att jag vaknat upp i Skenäs i fredags och ätit goda scones så spelade jag alfapet ute i trädgården med flickvännen = varmt och mysigt =). Senare på eftermiddagen begav vi oss till Linköping. Jag med taxi och hon med buss+tåg.
Vi möttes upp och åt god mat på kvällen varefter vi myste i soffan och tittade på F1. Eller ja... jag tittade en timme på inledningen och starten på loppet innan jag somnade i knät på flickvännen :-p. Får se klart loppet en annan gång antar jag. Hon är för underbar, när hon begav sig av igår morse så kände jag mig som världens lyckligaste människa - tack ;-) <3. I love you <3.

Igår eftermiddag efter lite umgänge med min far så kom Miss London på besök. Vi såg på film och frossade både chips och godis fram till kl halv 9 då vi begav oss till min mor för att jag skulle skriva på ett par papper. Min knasiga morsa alltså... Visade bilder på mig som liten - tur att det bara var Miss London där som ju känner mig. Aja :-p.
Sedan gick vi till 55:an jag och Miss London. Vi var bara där någon timme innan vi gick hem för att titta på film igen - mest för att komma ut från lägenheten. Men jag sprang på en gammal klasskompis som jag inte sett på år och dar vilket var lite kul. Sedan drog vi oss i alla fall hemåt för att se ytterligare en film.

Ja och dagen då... den har redan svischat förbi känns det som. Ska vara hos farsan klockan 7 ikväll och äta. Men jag ska försöka hinna plugga innan dess. Nyckelordet är försöka... ;-).



Hej på er så länge! =)

"Skenäs-på-vikbolandet-utanför-nkpg"

Hej igen! =)

Ja idag vaknade jag upp i "Skenäs-på-vikbolandet-utanför-norrköping" som man brukar få säga till taxi när man ringer...
Flickvänen står ute i köket och bakar scones för tillfället - mums =). Börjar känna mig lite skyldig att jag inte bakat eller lagat mer mat när hon varit hos mig :-p. Får börja med det nu =). Baka är ju iaf superkul =).

Skenäs är för övrigt supervackert och lugnt och mysigt. Man kan ju inte annat än att trivas här =). Inatt har jag värmts till och från av några charmiga katter också ;-).

I förrgår var det grilltime som sagt. Det var jättemysigt och maten var god. 2 omgågar kubb spelades och Miss Bunny var en mästare på att träffa. Tyvärr lyckades vi aldrig vinna över henne i vårat lag :-p. Miss Londons syster var också riktigt bra =).

Nästa vecka fyller farsan 50 och ÄNTLIGEN börjar det formas någon sorts plan på vad som ska köpas och vad som ska göras =). MVG-provet i djursjukvård ska jag träna på också. ALLA hundens ben i skelettet på latin - wish me luck!

Nej ni, jag får skriva mer senare. Nu ska jag strax äta nybakta scones ;-),

Hej svejs!

RSS 2.0