Infosnark på komvux

Oj vilken vecka det har varit!
Förutom att jag umgåtts med härliga människor som vanligt så har jag hunnit med ett par turer till tornby där Miss London var supersnäll och köpte ett blligt linne åt mig ena dagen och där min kära flickvän bjöd mig på en alldeles underbar lunch dagen därpå =). Jag lyckades även springa på Miss Butterfly och tillbringade en trevlig eftermiddag med henne =).



Gårdagen var allmänt ganska rörig och inkluderade mest mig springandes fram och tillbaka på stadens gator mellan banker, posten, lägenheten och komvux. Men på kvällen blev det valpkurs. Och vilken valpkurs sen! Herre min je!
Det började med att vi klädde på oss ordentligt då vi misstänkte att det skulle regna.
Som om det hjälpte... Efter endast 5-10 minuter av kursen så kunde jag känna hur dropparna letade sig innanför skinnjackan, den tjocka stickade tröjan och den vanliga tröjan underst. Mina byxor hade miljoner tassavtryck och var dyngsura. Tydligen skulle vi ut på promenad också! I TVÅ timmar (!) gick vi runt motionsspåret, klev i regnpölar, skitade ner oss och försökte förgäves få våra händer varma igen med ett krampaktigt tag om kopplet. Jag önskar jag kunde säga att vi fick ut något av att stå ut med allt detta Leopold och jag. Men nej... Regnet gjorde tydligen det redan inbjudande gräset och snåren ännu mer inbjudande och på slutet av kursen hade jag inte längre en hund som gick fot utan en hund som syntes studsandes någonstans där borta i fjärran hprisonten. Men Leopold var lika glad för det. Och han fick leka med Alda sen vilket var mycket uppskattat. Han gillar verkligen den där lille hunden som beter sig som om hon gick på lyckopiller :P



Idag då... Denna dag har inte varit fullt lika händelserik. Tvärtom snarare. Infodag på komvux. En trevlig rektor men som kunde liknas vid en sömndrucken sengångare som fått några glas för mycket kvällen innan. En hispig yrkesvägledare (som tur var inte min som var bra) som höll krampaktigt om sin papperstrave och en medelålders kvinna från CSN som förklarade hur mycket pengar folk var berättigade och hur fruktansvärt "enkelt" det skulle vara att betala av lånen sen. Jo pyttsan! Och vad vore inte dagen utan de nyutexamerade gymnasisterna som inte insett att de är klara med gymnasiet eller syjuntan med kärringar över 40+ som endast kan prata om pajer och barn. Toppingen på denna goda glassiga dag var fronter-lektionen där det tog en halvtimme att logga in på ett konto somt 1 timme och 45 minuter att förklara hur man skickar epost och inlämningsuppgifter i programmet.



Som tur var kom Miss London och flickvännen hem efter att jag legat o tyckt synd om mig hemma i soffan ett tag och piggade upp mig =). På Söndag fyller Miss London år - GRATTIS till henne! =D =D <33333.
Och då blir det smultronstället - därav min glassiga kommentar ovan ;-).
I England blir det matchande tattos också i form av bilden ovan. :P
Nej nu ska jag krypa ner i den varma sängen som min älskade underbara har värmt upp åt mig =).

C U!

The Adventures Of Leopold The Great



Gårdagen spenderades i Skenäs och vi hade världens mysigaste dag =).
Vi tog färjan över från Skenäs till andra sidan där Leopold fick springa på stranden och bada - något som han faktiskt börjar gilla nu. På själva färjan så agerade jag kamerakvinna åt skaparen av dagens dans så håll utkik på http://dagensdans.se . På andra sidan blev jag även bjuden på en god glass av min underbara flickvän - tack =)!



Idag spenderade vi första halvan av dagen med Ms Butterfly och vi lekte och hade mycket roligt. =)
Sedan begav vi oss till Leopolds mormor alias min mor för att fika lite. Jag och morsan satt o pratade medan Leopold roade sig med att följa efter Coda lite här och varstans innan han trillade ihop under köksbordet och somnade.

Sedan tog vi en snabbis hem till lägenheten innan vi återigen begav oss ut för att gå vår första lektion valpkurs!
Lillpojken skötte sig exemplariskt på inkallningen och hade mycket roligt med de andra valparna. =D. En liten fårhundsflicka vid namn Alda blev nog hans favorit. Det var så roligt för det var en MASSA valpar där (jag tror vi var 16-17 st) och i princip alla var av olika raser/blandraser. Vi hade en bordercollie, en schnauser, en rottweiler, en fårhund, en sheltie, en labrador, en tollare och en massa andra raser i gänget. Ska bli riktigt roligt att fortsätta =).

Nej nu ska vi ta o kura upp oss i soffan o slappna av lite efter allt tränande.

Gläfs från Leopold och Hejdå från mig! ;-)

Mysig dag på landet ;-)

Jag lovade ju ett roligare inlägg utan klagomål och här kommer det för nu har jag lite mer att skriva om. =)
Efter att ha sprungit runt i mataffären så åkte vi ut till Skenäs jag och Leopold. Tack snälla pappa som skjutsade på oss - det var guld värt! =). På vägen hann vi igenom diverse samtalsämnen och jag lyckades lära min far lite teckenspråk som han kan använda på arbetskamraterna ;-),

Väl ute i Skenäs kom vi till en fluginvasion. Nu när jag skriver sitter jag samtidigt och viftar flugor som en tok, haha =). Folk tror att fluginvasion är en sisådär 10 flugor som surrar omkring i rummet. Men hitills har vi smällt sisådär 20 och det är MINST lika många kvar! Det är fler flugor i huset än vad det är utomhus. Men utomhus är det i alla fall mysigt. Jag, flickvännen och Leopold gick en sväng ner till vattnet och Leopold badade både tassar och mage! Matte badadde också fötterna men hon fick nästan kramp efter ett tag och gick upp =P. Sedan har vi ätit goda pannkakor och  haft det allmänt mysigt =). Leopold gillar att vara på landet. Han gillar att få springa lös och göra lite som han vill. Det känns bra att han inte gå så långt ifrån oss, han sköter sig själv men håller sig alltid i närheten av oss.

Om två veckor börjar komvux, det ska bli spännande men är ändå lite nervöst.
Köpa böcker är bara jobbigt - det kostar ju skjortan!

Aja jag klämde visst till med ett sista klagomål men det ska i alla fall bli roligt att plugga o träffa lite nya människor =).
Nu slutar jag för idag. Ska försöka mig på att skriva klart ett brev till min brevvän i USA.

Hej på er så länge!

För mycket att fixa...

Röra röra röra.
Idag har jag miljoner listor i mitt huvud på vad som ska göras. En lista handlade om vad som skulle göras nu på morgonen. Där har jag inte ens hunnit halvvägs. En lista handlade om vad jag skulle ha med mig till Skenäs. Hundkorg, koppel, godis, mat, vatten, skålar.... Och så mina grejer förstås. Och hunden ja! :-p... Där har vi inte kommit någon vart alls. Ännu en lista handlar om vad som ska handlas innan vi åker till Skenäs. Jisses jag kommer bli tokig. Mail ska skrivas till komvux, brev ska skrivas o postas till brevvän i USA samt Sydafrika och böcker ska hittas till komvux. Tycker ni jag har anledning att bli tokig? :-p. Just ja! Gerbilerna o katterna måste ju ha tillräckligt med mat o vatten under 2 dagar. Och så måste jag betala kursavgiften till valpkursen som startar på onsdag kväll. Och ringa läkaren! Gaaah!
Jag längtar verkligen ut till Skenäs nu!

Jag ska lägga in ett trevligare inlägg sen jag lovar ;-)

Kram på er!


Dagens Dans

Jag måste ju bara boosta lite för en helt fantastisk sida gott folk ;-).
Kolla in http://dagensdans.se Den finns för övrigt i mina länkar här på sidan.
Absolut värt att kika på!

Godnatt på er!

Proud in Pride

Sitter här med en varm hund sovandes på höger fot under skrivbordet i en annars ganska så varm lägenhet.
Det är annat än inatt när jag sov hos Miss Froggy i Stockholm. Vi fick för oss att det avr varmt innan vi somnade med våra tunna filtar och kuddar så vi öppnade fönstret. Smart? Inte särskilt. Jag vaknade ett par gånger och reflekterade att jag frös. Jag drömde till och emd att någon kom och bäddade in mig i en filt. Men när jag vaknade klockan 6 på morgonen så insåg jag att det bara hade varit en önskedröm och att jag var som en isglass hela jag. Gulliga Miss Froggy tog alla filtar som fanns till hands och sen somnade jag om och sov i 2 timmar till varefter jag vaknade varm och belåten =).

Gårdagen var härlig. Jag har äntligen fått vara med om Pride. Vi marcherade i Pride-paraden en bra stund innan vi droppade av för att gå och äta och ta oss hem till Miss Froggy. Underbara människor var det i paraden och världens härligaste energiboost fick man av det. Aldrig har jag skrattat och haft så roligt. Det kändes sjukt bra och det måste göras om igen. Jag och Miss London var mycket snygga i vår outfit minsann ;). Kolla bilden nedan =).

Innan jag skulle hem idag så spenderade vi lite tid på T-centralen. Jag köpte en supergod muffins medan Miss London och Miss Froggy delade på en himmelsk räkmacka som jag fortfarande nu tänker på, haha =). Resan hem tog 3 (!!!) timmar varav åtminstonde hälften spenderades brevid en tysk/iransk kille som gav mig kulinariska gourmet-råd vad gäller iransk mat och som sa att jag skulle citat "laga den och tänka på honom när jag lagade den". Jag tror mitt svar var ngt i stil med "Sure. we'll see about that" med lite himlande med ögonen. I think he got the point.
Tack fantastiska Miss Skäggetorp (jag måste verkligen komma på ett bättre namn!) för att du hjälpte mig med biljetten. Och ja jag vet att jag tackat tusen gånger redan *skratt*.

Annars var dagen bra och nu när jag kom hem fick jag träffa min underbara byracka igen, och katten o mössen =). De gör mitt liv underbart tillsammans med min flickvän och mina vänner. Nu ska jag ha en myskväll ensam hemma med mina småttingar =).

Kram på er allihopa!




RSS 2.0