Lilla Viras Uppenbarelse



Idag har vi haft ett genombrott på Jourhem Peia ;-)
Lilla Vira som har gått i en månad och varit grinig och sur på folk fick som genom ett trollslag kelnojja!
Stödmatte blev alldeles förvånad när lilla Elvira började kurra och kela utan att bry sig det minsta om att jag klappade henne. Sen att man fick stå i diverse obekväma positioner för att inte skrämma henne, det är sånt man får på köpet när man har med skyggisar att göra ;-). Jag hade INTE förväntat mig att det skulle gå så fort som det gjort med henne. När hon kom hit så satt hon ju bara under diskstälelt och fräste och högg efter mig. Men se vad fel man kan ha! Och tur är väl det ;-). Lite attityd har hon också mot de andra katterna - så när hon väl blivit sig själv igen så är det nog ingen dam att leka med det här inte ;-).

Hej så länge!


Pitch Black in the evening



Jag är alldeles för dålig på att blogga nuförtiden. Och ändå klagar man på att man har för lite att göra ;).
I alla fall så har jag blivit brunett på sistonde. Trivs jättebra i det =).

Igår var jag på Pitch Black =) !
Egentligen skulle jag bara agera vice garderobsdam dvs umgås med garderobsdamen i fråga så hon inte blev uttråkad - men det slutade med att hennes vänner drog med mig ut och dansade i alla fall sen, haha. Garderobsdamen fick mycket att göra dessutom för det kom mycket folk ;). Fick en klänning av Linda som var skitsnygg enligt mig och som jag passade på att använda då. Det blev faktiskt på det hela taget en riktigt lyckad kväll. Tack alla som bidrog till det ;)! Nästa helg så drar jag och Moa ut till Pitch Black och ev nån mer stans - kom dit då =).

Jag har ju faktiskt fyllt år också. Inget märkvärdigt egentligen. 19 är en sån där konstig ålder då inget alls händer. 18 blir man ju myndig, 20 får man gå på systemet/kommer in på lite fler ställen. Vad sjutton ska man med 19 till? ;). Spenderade en eftermiddag med släkten samt lite mys med vännerna på tu man hand. Och så åt jag en jättegod middag på Thai Coconut - rekommenderas! Med världens härligaste människa <3.
Annars flög födelsedagen förbi ganska fort =).

Vad gäller jourkatterna så har några åkt vid det här laget och just nu har jag fyra st här hemma varav 3 söker nya hem :). Leopold kastrerades i onsdags - jag fick äntligen pengarna från f-kassan. Han var INTE glad över tratten han fick på sig :P.

Har ju glömt att tacka för och berätta om Halloweenfirandet också!
Förfesten var hemma hos mig där Fredrik lyckades göra både nytta och onytta med några glas i kras innan vi drog ut på stan. Haha nästa gång får du hålla honom under kontroll issa ;). Väl ute så hade vi jätteroligt  :D. var på 55:an och Pitch Black främst. Och Issa dansade till Michael Jackson-låtar på båda ställena ;).
ÅTTA pers sov i min lilla etta den natten - det var spännande att få plats kan jag lova ;). Skönt att bo så nära staden i alla fall. Tyra stannade kvar några dagar efteråt och sista kvällen hade vi filmkväll och myste innan hon åkte hem.

I Fredags var jag och hälsade på på Himpan också =).
Det var mycket roligt att se hur saker hade förändrats och träffa massa trevliga människor =).
Kommer nog alltid sakna det där stället lite... Får hälsa på fler gånger helt enkelt =). Sara jobbar ju tills slutet av December så det borde ju bara vara att droppa förbi...

Sen har jag sån sjuk längtan tillbaks till London igen. I will always be a London-girl - oavsett vart jag bor ;).
Det här blev ett långt inlägg om absolut ingenting. Har ni tagit er hit är jag imponerad ;).

Ciao! <3


Här har vi jour-öppet ;)

Herre min je vilka två dagar som har passerat. Eller hela helgen egentligen...

Efter att allt detta med Peia hänt så bestämde ju jag och Leopold oss för att bli jourhem vet ni ;).
Det går undan att vara det må jag säga! I Lördags lyckades vi fånga in en kisse i fälla som hade smitit hemifrån. Igår lyckades vi lokalisera en överlycklig matte som hämtade lilla "Råttan" som katten hette på stört! Råttan... Ja det är ju också ett namn *skratt*.... Bara 5 timmar efter att Råttan åkt hem damp det ner 2 små arga kattpojkar på ca 8 veckor här. Ingenting är roligt i denna värld just nu och helst av allt vill de bara sitta för sig själva. Två timmar senare dimper även ett par stödkissar ner här hemma, något mer sociala ;). De ska dock inte stanna så länge. En liten skäldpaddstjej som heter Shy och tidigare bott i en koloni.... Jaha när man talar om trollen så välte hon Ikea-kassen också.... Och så hennes mycket mysiga bror Tiger som är en väldigt röd halvårskisse. Shy är för övrigt svartsköldpadd men nästan helt utan rött sånär som på några streck. Hennes namn påminner mig om Chaité så jag kommer nog stava det så i fortsättningen :P...

De två småmissarna kräver lite arbete vad gäller socialisering. Jag har hopp för den svartvite som för närvarande heter Piff. Hans lite större blåvita bror Puff är mestadels arg just nu så honom tar det nog ett tag för. Nämnde jag att båda är 8 veckor och har kattungeklor...? ;) Ja det är vad som har hänt i Fransson-residentet de senaste dagarna... Behöver jag nämna att Leopold är både överlycklig och fascinerad av alla dessa i hans ögon "små" katter? :P Han är ju van vid Peia. Som vi fortfarande saknar något galet! =(

I alla fall. Nu skramlar vi pengar till vaccination av de små. De stora är redan vaccinerade o fixade som tur är. De kan bara vara de glada katter de är. =)

Just ja. Leopold och Zeus lekte idag i hundparken. Hrm... Jag behöver verkligen pengarna från f-kassan nu. Är i desperat behov av en kastration. Leopold blev nämligen KÄÄÄÄR ;). I en liten whippettjej som heter Gissa! Skulle då bli just snygga ungar där :P. Aja. Hädan efter blir det promenader och kastrering bokas imorrn om jag ser mina pengar :P

Tjohej så länge! (Och titta in sötnosen Piff nedan - som jag letade efter en timme då han gömt sig under skurhinken :P )


RSS 2.0