Made up my mind ;)

Det här inlägget är nog mer för mig själv än för er som ev läser, haha =).
Jag sitter här mitt i natten och filosoferar.
Känns som om det hänt en massa saker på sistonde både med mig själv och andra.
Kanske är det "livet" som sätter igång nu efter att jag slutat på Himpan? ;P
Ända sedan jag slutade där i Juni har jag gått o funderat på vad jag verkligen vill göra, vad som gör mig lycklig och vad som får mig att "get by" liksom. Vet inte varför det slog mig just nu ikväll. Kanske var det för att jag blivit dagmatte åt en bångstyrig dalmatinerpojk :P. Eller så slår visheten bara till ibland. Tvivlade när jag slutade på Himpan på om jag verkligen ville jobba med djur framöver och eftersom det var första gången någonsin som jag tvivlade på det så började jag vackla en hel massa. Men nu mitt i natten när jag var ute på innergården med Leopold så slog det mig att SJÄLVKLART vill jag jobba med djur! Ni vet - alla har vi något som får en att klara sig igenom de där jobbiga dagarna som kommer då och då i livet. Det kan vara en förlust av någon som står en nära, en känsla av att veta att en relation till någon man känner aldrig kommer bli som förr... Det kan vara misstagen man har gjort och som man vill glömma... Det kan vara allt möjligt för olika individer - allt lika hemsk och jobbigt för just den individen. Det är vid sådana tillfällen man behöver det där "lilla extra" i livet som gör en lycklig. För mig är det djuren som gör det. Och att få hålla på med det dagligen gör mitt liv så mycket bättre. Så mycket som jag trivdes på Himpan har jag aldrig någonsin trivts vare sig innan eller efter den tiden. Så nu är my mind settled. Djursektorn - here I come :P.

The right chemistry... In one way or another ;)



Jag har kemiprov om sisådär 40 min och kände bara att jag behövde skriva av mig.
Jag har nojjat mig över det där jäkla provet i flera dagar nu - jag förstår mig verkligen inte på kemi!!
Men nu ska jag snart gå dit med värdighet i alla fall :P Jag har pluggat nonstop i typ 3 dagar nu så ingen kan säga att jag inte har försökt! Och klarar jag det inte... ja då klarar jag det inte helt enkelt.
Jag har världshistoriens bästa flickvän, en underbar familj och djur och vänner som älskar mig oavsett =).
Ibland inser man inte hur lyckligt lottad man är... ;). Så länge man har the right chemistry with people så bryr jag mig inte så mycket om hur det går med ämnet =).
Nej nu ska jag packa ihop miniräknare och pennor och börja dra mig till skolan snart. När ni ändå har läst kan ni väl kolla in http://www.dagensdans.se ;) - Det får ni bara inte missa!
Återkommer med info om gårdagens och dagens valpkurs senare =).

Ajöss så länge! <3

London - the trip in "short"!

Jag tänkte jag skulle dra en sammanfattning av vår Londonresa, den varade ju ändå i 12 dagar. Men jag insåg ganska snart att det skulle bli ett fruktansvärt långt inlägg. Så vi tar "the highlights" helt enkelt =).

Vi kom dit den 21:e aug, resan dit gick som på räls med ett par 40+ damer ombord som pratade med oss som bara den efter att de hade hällt i sig sisådär 4 småflaskor rosévin. Vi kom fram till Richard ca 2 på eftermiddagen och det visade sig att vi fick lyxen att bo i trerummaren alldeles ensamna med Mark denna gång - detta innebär världsmysiga sovrum, eget kök och stor tv med dvd (visserligen ganska skräpig men ändå...). Så vi var mer än nöjda. Mark fick stollerycket och drog med oss ut redan första kvällen - inte oss emot såklart och vi hade en trevlig kväll i Camden och träffade diverse av hans vänner =). Kom hem på småtimmarna som det brukas när man är ute med Mark :P.

Richard hade skaffat sig en flickvän som var en historia för sig. Han är 52 och hon 29 (but hey i'm not one to jurdge ;) ). Saken var den att hon ansåg sig själv som "gammal" och var något av en rikemansdotter som gjort flertalet plastikoperationer och tyckte att det var "helt normalt" att betala 17 000 kr för en handväska från Chanel. Trots våra tankar om henne så måste jag väl medge att Moa blev rätt lycklig när hon kom hem från London med en klänning som kostade 500 USD in stores :P.



Resten av tiden innan festivalen spenderade vi med att faktiskt försöka GÖRA någonting i Lodnon istället för att sitta inne som det ibland blir hos Richard :P. Saken är ju den att jag och Moa har sett det mesta vad gäller Sevärdigheter så denna gång blev det att leta tatueringsställen för min del, besöka National Museum of Art (som jag var den enda som upskattade :P), besöka China Town med Hui (Richards flickvän) och äta god mat. Richard lyckades dessutom klämma in TVÅ musikaler och ett besök på Planet Hollywood. Oliver Twist var favoritmusikalen men Michael Jackson var definitivt bra den med =). Vi besökte Westfield en dag också och Moa fick som vanligt halvt dra mig ut ur affären Debenhams med alla dess fina kläder :P. En dag var vi i Regents Park och tittade på Cricket på storbildsskärm - en sport som jag och Moa var rörande överens om att vi aldrig någonsin skulle engagera oss i - vare sig på plan eller på skärm :P.

Så var det dags för Marks födelsedag och avresan till festivalen.
Självklart regnade det in i vårat tält första natten så vi fick sova i mysiga fuktiga sovsäckar i ett fuktigt tält på fuktig mark - underbart! :P  Men vi överlevde (tills vi kom hem med en superförkylning vi båda - klarade festivalen iaf). Dag två blev vi introducerade i vårt jobb och jag och Moa insåg snart att även om det var roligt att ta beställningar i baren så trivdes vi mest med att hälla upp alla drinkar och sköta maskinerna. Vi träffade superhärliga människor som vi bytte adresser/fb med och hade det allmänt trevligt resten av tiden där =).
En av de mest udda minnena var nog när Jen (Marks kompis) försökte tuta i folk att jag var dotter till Ingvar Kamprad och Moa var dotter till han som skapat Lindts choklad xD.
Banden som spelade på festivalen var (enligt min åsikt - den delas inte av Moa) för det mesta bra. Mina favoriter var The Progidy, Kings Of Leon och Radiohead. =)





När vi åkte hem den förste September var det med blandade känslor. Jag fick en fin present av en kär vän och fick aldrig chans att tacka honom riktigt, får göra det nästa gång =). Men allt som allt hade vi en toppenresa! =)
Från att åka dit "en gång till *suck*" till att nästan inte vilja åka därifrån - så det kan gå =).
Ja, det var väl allt tror jag.... "short story" va? ;).

Bye Bye!


RSS 2.0