Grilltime! :D

Hej igen! =)

Ja denna dag har varit helt ok och det känns som att jag för en gångs skull har hunnit med åtminstone lite av vad jag behövde ha gjort - inte städningen dock. Men den får bli i helgen kanske.
Jag har varit hos frisören och kollat på baluppsättningar så nu har jag en ungefärlig idé om hur jag vill att det ska se ut =). Sen har jag hunnit förbi tatueraren också - nästa fredag blir det av =)! Ska bli sååå spännande =).
Alla som vill följa med är välkomna, för jag behöver all support jag kan få. Har en stark misstanke om att min smärttröskel inte är särskilt hög... :-p.

Imorgon blir en mysig dag! Flickvännen ska sova hos mig OCH vi ska grilla på Himpan efter att alla slutat =).
Insåg just att alla kanske inte slutar lika tidigt som jag... hm får kolla upp det där... Men mys-grillning blir det i alla fall =).
Sen ska jag sova i Skenäs tors-fre också =).

Jag vet inte vad det är med mig just nu alltså... Jag är JÄTTESTRESSAD plus att jag har problem med syndromet och medicinerna. Men jag har aldrig varit lyckligare =D. Har så underbart mycket folk omkring mig! Jag vet att jag tjatar om det konstant men jag känner mig som världens lyckligaste människa just nu =).

Samtidigt går jag och oroar mig för min fina Miss Butterfly, jag tänker massor på henne och hoppas verkligen att hon orkar höra av sig och prata snart <333. Det är ju sånt jag finns till för som bästa vän ;-).

Miss London och jag börjar för övrigt oroa oss inför Londonresan i Augusti. Vi måste räkna pund! Och mixa drinkar! En sommar av övning ligger framför oss. Helt plötsligt känner jag att det kanske fanns en anledning till att ingen av oss hittade sommarjobb :-p. Men jag håller fortfarande tummarna för att Miss Butterfly kan följa med så vi kan visa henne runt i London. =). I miss you gumman <3, ta god tid på dig men hör av dig när du orkar.

Nej nu ska jag fortsätta med min översättning av medicinsk terminologi... Wish me luck ^^...

Tjohej! <3


P.s. Jag bjuder på en bild...

Miss Jackson, Miss London and Miss Froggy - My little Gang ;-)  (and I suspect the arm showing belongs to our principal)

Studenten och Militärkläder...

Hej på er!

Jisses det går så lång tid mellan att jag skriver nu... Men det är så galet mycket i skolan!
Jag börjar få kalla fötter inför studenten nu... Det ska bli så jäkla skönt att sluta plugga ett tag... Men på ett sätt skulle jag gärna vilja vara kvar där en längre tid än den som varit.

Innan jag började där så hade jag typ nada fötroende för lärare och hade inte haft särskilt bra erfarenhet av elever på min tidigare skola. Så när jag hamnade på Himpan så var jag lite i himmelriket på många sätt. Dock mådde jag dåligt över att farsan hade gått bort. Men genom åren har jag haft helt fantastiska lärare (flertalet) som har hjälpt mig på alla möjliga sätt och vis. Dessutom har jag skaffat mig de underbaraste kompisarna jag någonsin kunnat få!
Samt lyckats behålla gamla underbara kompisar. Och jag vet i ärlighetens namn inte hur jag ska klara mig utan alla dessa människor - både lärare och elever - framöver. De har varit lite av ett "safety-net" för mig... Det är lustigt. Ibland känner jag till och med att jag kan sakna människor som jag inte ens känner men som man är van att ha omkring sig. Typ folk man är van att se i korridorerna som man verkar tycka ha en skön stil men som man aldrig hann lära känna. Mysko eller hur?

Aja, nu sitter jag här i min ensamhet o knappar på flickvännens dator. Jag har fått stränga restriktioner om att ha något mellan min bara hud och datorns undersida för att inte bränna mig, så nu ligger här en kudde som gör att datorn guppar runt lite när jag skriver... Flickvännen kommer hem runt 4 tror jag. Både gårdagen och dagen har hon spenderat i militär tjänst. Eller "pryo-tjänst" kanske man kan säga. I alla fall så hade jag en militärklädd flickvän i köket både igår och idag. Och jag måste säga - uniformer är inte helt fel :-p.

I övrigt så letar jag sommarjobb. Det går väl sisådär. Nu kom jag på vad morsan menade med att hon kom hem imorgon och undrade om det var ok. Hon skulle ju sätta över pengar... Jaja, en dag gör ju ingen skillnad. Jag hade tänkt att jag skulle göra något vettigt idag förresten... och plugga ikväll... Men så blev det inte. Jag har sovit (som vanligt) surfat (som vanligt) och läst... Kanske skulle man försöka sig på att baka något? Om jag har tillräckligt med saker hemma vill säga...
Ute har jag inte varit heller.

Igår däremot var jag ute, jag fikade med en gammal kompis (med tanke på att hon flyttar in i närheten lär jag behöva jobba på ett alias åt henne också). I alla fall så lyxade vi till det lite och satt och drack cola, lapade sol och snackade om livet i allmänhet. Det var riktigt trevligt :-).

Nej ni! Nu måste jag göra något av denna dag! :-p.

Hörs snart igen!

Hej hopp! :-D

Yrvädret från Skänninge och kattmaten från himmelriket...

Hej igen! :-)

I veckan har jag hunnit med en hel del (lite dåligt med pluggandet dock)...
Jag har hunnit med att hälsa på både mormor och morfar - stackars mormor som var jätteförkyld - och min extramormor i skänninge!

Idag var vi alltså i skänninge... Eller ja... Dagen började med att jag stannade kvar i sängen ett bra tag på morgonen samt smsade lite med flickvännen. Sedan vid lunch kom farsan och hämtade mig och vi besökte farmor och farfar där det blev massor av god mat  :-). Sedan kom Mr. Taxi (mammas fästman) och hämtade mig för att skjutsa mig först till Motala och min förra praktikplats där jag sökt sommarjobb och där jag förövrigt köpte mat till katten - 2 kg för 330 spänn!!!!! (must be made by god himself to be that expensive), sedan till skänninge och min extramormor.

När jag ringer på dörren i skänninge så möts jag av ett yrväder och ett himla liv. Min mor har glömt att berätta att extramormor har skaffat sig en valp!
En tibetansk spaniel ska det föreställa - även om hon är betydligt korthårigare, betydligt mer långbent och inte har riktigt lika kort näsa som rasen annars ska ha. Nellie heter hon. Och ja hon ser sådär fånigt söt ut ;-). Så dagen spenderades med att kela och leka med Nellie - vilket får mig att längta mer och mer efter en egen valp - samt prata med extramormor massor. Det var ju så länge sedan vi sågs! Jag hade saknat henne enormt mycket... Men i sommar blir det till att hälsa på desto mer! :-D. Det bjöds i alla fall på himmelska räkmackor med te till samt fika efteråt. Mamma kom lite senare och umgicks en stund hon med :-). På vägen hem handlade vi lite och ja... Nu sitter jag här och har hitills endast surfat och snackat med min fantastiska flickvän igen :-). Love you babe ;-).

Och nu blir det väl till att plugga lite grann och sen trilla i säng. Imorrn ska jag nämligen:

1. Förbi tandläkarn och boka om tid... (they're gonna love me! *host*)
2. Förbi Viking Tattoo för att disskutera min kommande tatuering.
3. Förbi mammas skrivare och se om jag kan skriva ut tatueringsbilden bara....
4. Plugga.
5. Åka till flickvännen och spendera dagen, natten och lite av morgondagen där.

Fullt schema ---> Gå upp tidigt ---> Suck.... :-p.

Kram på er!!!

Här är en liten bild på en trött mig och Nellie:



Och så en halvbra bild på bara Nellie (lite mörk kanske..)

Vårkänslor, vänner och kärlek <333

Hej på er igen!


Ja jag vet att det var ett tag sen jag uppdaterade nu, sorry, men jag har haft tokmycket att göra i skolan så jag har inte haft tid eller ork att sätta mig och skriva. Men men...

Idag har varit en UNDERBAR dag =). Jag vaknade i värmen brevid min fantastiska flickvän och såg att SOLAN sken in genom fönstret! Och himlen var blå! Jag gjorde i ordning en matsäck att ha med till de nationella proven som gjordes idag. Sen kom min favoritchaffis Mokki och hämtade mig, vilket innebar - kaffe!! Det är väldigt sällan jag fricker kaffe men när jag åker med Mokki blir det ofta kaffe. Vi satt och pratade och expert på upprepning som han är så berättade han återigen sin mäklarkrångelhistoria (där är vi nog lika han och jag - jag brukar också vara bra på att upprepa mig :-p). Men vi hade jättetrevligt och jag blir alltid glad när jag åker med honom, den farbrorn =).

Väl framme i skolan inser jag att jag har glömt häftet som krävdes för nationella proven. En halvtimmes kopiering följde då flera gjort samma sak, men snart kom jag in i aulan och fick sätta igång =). Vi fick välja lite olika ämnen men jag valde att skriva en krönika om en film som betytt något för mig. Så jag valde Mammut av Lukas Modyson. Jag tror faktiskt att det gick bra =). När jag var klar så hade jag fått många fina sms från en underbar flickvän - hon gör mig lycklig =).

Jag tog en fika i Härjedalen (skolans hm.. "lounge" typ :-p) där det bjöds på saft, muffins och kakkor - namnam =).
Dessutom hade KY en hel butik med blommor till salu som var fint att gå och titta på!
Sen satt jag och pluggade matte en kort stund innan Miss Froggy kom och vi satt och pratade världsliga ting.
Som om inte det var nog så har jag världshistoriens underbaraste kompisar som bara överöst mig med fina ord och peppningar idag. Miss London, Miss Froggy, Miss Jackson och Miss Bunny - tack, ni är bäst =).

Sedan har jag fikat med David idag vilket gick förvånansvärt bra det med, vilket alltid är positivt.
Och sen så kom min underbara pappa för att hjälpa mig att sätta upp en rullgardin för kattens skull (hon har blivit dement och skuggfixerad :-p) - och gissa vad han har med sig? Fika!! :D. Så nu har jag fikat hm... 3 ggr idag? Det gör alltid ida glad ;-).  Har man världens bästa pappa eller vad?

Nej nu ska jag ta itu med samhällsprovet innan det går åt skogen. Imorgon faller domen ;).
Men idag har varit en helt underbar dag =).

Vårkramar <333

RSS 2.0