Det är en första gång för allt

Jag kommer förhoppningsvis bli mer rutinerad på videobloggning med tiden men så länge får ni hålla till godo med vad jag har nu.
Det här är ju ändå det första inlägget någonsin.
Vissa av er kommer säkert känna igen er men jag är noga med att inte lämna ut några namn när jag bloggar.
Ha en fin dag i vinter-vårvädret allihopa! =)



Everyday Sunshine videobloggar

Helt plötsligt efter mycket snack en helg med likasinnade kom jag på att man kanske skulle videoblogga =)
Jag har som ni märkt haft skrivtorka en längre tid nu - vilket är VÄLDIGT olikt mig - och har inte riktigt vetat vad jag skulle skriva.
Så om jag nu faktiskt vågar mig på det så var det tänkt att jag skulle börja videoblogga lite istället. På sätt och vis är det terapi för mig att sitta o snacka om ingenting och bara delge er av mina funderingar, men vem vet, ngon där ute kanske har nytta av det ändå. För mig är det mer ett steg på vägen att finna mig själv i denna stora värld som det känns som jag har tappat bort mig i på sistone. Jag är en sån där människa som tänker alldeles för mycket ibland och analyserar mycket. Kanske är det fler än jag som gör det, vad vet jag? Mina videoinlägg kommer handla om allt från vardagsstrunt till tankar och funderingar som snurrar i mitt huvud. Inspirationen till samtalsämnena kan komma från mig själv lika väl som det kan handla om saker jag hört från vänner och bekanta.

VARNING! Detta innebär att ni kommer få se mig i mina bästa och värsta stunder, dvs glad och pigg SAMT morgontrött och grinig ;). Vet inte om jag ens har några läsare/tittare men - enjoy! =).

Den här låten är jag lite smått kär i just nu för övrigt ;)



RSS 2.0