Städmani

Hello again! =)



Igår hämtade jag min laddare i norrköping efter en VARM biltur runt linköpings stad tillsammans med pappsen för att hitta lite hundprylar och ett liggunderlag till flickvännen. Snart har hon klarat av första dagen på Aros - håller tummarna för att det gick bra =).

Ikväll ska det tvättas mellan 19-22. Peia satte sig och kissade ner Leopolds filt, halsband samt flickvännens ryggsäck så det måste tvättas. Jag var på utomhusbio som jag berättade i ett tidigare inlägg häromdagen... Det blev ingen utomhusbio någon längre tid. Det skulle ha varit Mamma Mia som visades men istället blev det en udda actionfilm. Så vi gav up... och begav oss till 55:an. Men vi hade trevligt där en stund innan alla gick hem till sitt - Tack för mysig kväll =)!

Igår kväll var jag hos Ms Skäggetorp  ;). Hon har precis flyttat in i en mysig lägenhet som jag fick se. Vi drack vin, åt pizza och snackade en massa - hade det allmänt mysigt helt enkelt =). Sen fick jag världens bästa studentpresent av henne! 250 kr i presentkort på djurmagazinet!! Så nu kan jag skämma bort Leopold ordentligt! =).

Och förresten... Min lägenhet är som ett växthus just nu. Solen ligger på hela dagarna. Blommorna på bilden i inlägget slog ut på mindre än ett dygn i detta stads-växthus....

Nej ni, nu väntar disk, tvätt, dammsugning och lite plock i hallen. HUR ska man orka?? Jaja, tvätten och dammsugningen är viktigast.

Hej så länge!!

Engelbrektsgatan den 24/6

Hello! =)



Idag har varit en sån där seg dag när man bara inte vet vad man ska göra.
Jag hade gentligen tänkt att dra iväg en sväng till morsan för att fixa det sista inför englandsresan - men hon var tyvärr inte hemma förrän ikväll. Så jag får vänta. Istället sitter jag här.

Egentligen så händer det inte så mycket just nu. Jag söker jobb som tusan men hittar inget. Smidigast vore ju om man kunde få ha med sig Leopold på jobbet. Och smidigast vore ju om man kunde få jobba med djur i allmänhet. Men men, man kan ju inte få allt antar jag...

Just nu håller jag på med att skriva något bok-aktigt. En självbiografi verkar det bli. Kanske inte så intressant men fruktansvärt bra terapi måste jag säga =). Jag uppskattar min tillvaro sjukt mycket nu... Jag har underbara vänner aka Miss London och Miss Butterfly. Och såklart Miss Jackson, Miss Froggy och Miss Bunny också =). Sen har jag underbara föräldrar och världens härligaste flickvän =).



Flickvännen är och jobbar den stackarn idag. Hon har praktik på ett tvätteri i staden med skitbra lön! Men det är slitigt som bara den.  Och imorrn ger hon sig av till Aros-cupen. Jag kommer definitivt sakna henne, men det blir mysigt när hon kommer hem sen =). Och vem vet - jag kanske hinner med att göra lite grejer för en gångs skull ;). Det brukar bara bli att ligga och slappa/mysa annars =).

Ikväll blir det förhoppningsvis utomhusbio i Trädgårdsföreningen med Miss London, Miss Cab och den nya tjejen som ännu inte har något alias. Mysigt! =). Det blir fika och allmänt trevlig stämning - kom den som vill! =).

Nej jag måste verkligen bege mig ut lite i det fina vädret snart. Får se om flickvännen lever när hon kommer hem stackarn, sen blir det att dra iväg till mamma och sen trädgårdsföreningen.

Adios!


8 hours in Fjälla and a new bed

Hej!



Igår spenderade jag 8 timmar på min farmor och farfars land. Det var mysigt med god mat =). Vi spelade en sjuhelsikes massa kort varefter jag tillslut fick böna och be mina dårar till släktingar att SLUTA spela kort - annars hade jag kommit hem kl 00.00 på natten.

Pappa har varit här idag och han och flickvännen hjälpte mig att bygga ihop sängen - Finally! Känns skönt att äntligen ha en ordentlig säng nu.

På torsdag åker flickvännen för att döma i Aros-cupen - wish her Luck big time =) <3. I'll miss u for a couple of days =). Och på lördag kommer Leopold hem - jag längtar tokmycket nu, det blir roligt =).

Nu är det dags att laga mat på Engelbrektsgatan ;-).

C U!

Bye =)

På en skala från 1-6...?

Hola!

Jag har lite spanish-inspiration. Sitter o ska kika på matchen Spanien - Sydafrika.
Har jag varit vid pappas grav. Jag köpte en superfin bukett som jag inte kunde låta bli att ta kort på. När vi kom dit var det en massa blommor där. Det är lite komiskt för jag vet ju precis vilka det är som lämnar blommor där och utifrån att jag känner dem så kan jag alltid typ lista ut vilka som lämnat vad. Aja här kommer min bukett iaf =) :



I övrigt har jag under gårdagen och dagen sutit och läst igenom et fint litet häfte jag fick av min läkare.
Jag ska få en remiss till smärtkliniken ENDAST och bara för att jag ska ha någon som kan skriva ut mediciner åt mig.
Och tydligen måste man fylla i typ 45 sidor med frågor om vart du har ont, vilket sorts ont du har, hur du klarar vardagslivet osv.. Sedan finns självklart kontrollfrågor för att se så man svarat ärligt - dvs samma frågor TWICE. Och så MÅSTE de ju veta hur ens mentala hälsa ser ut, hur andra människor ser på mig med värk, om de tycker synd om mig osv. Relevant?
I don't think so... Och de jäkla skalorna... "Hur mycket har din värk förändrats de senaste veckorna på en skala från 1-6?". Jisses! 45sidor av sånt här dravel:


Seriously???

Okej nu ska jag sluta klaga för dagen ;-).
Ser i alla fall fram emot nästa lördag när Leopold kommer hem - ska bli spännande.
På måndag kommer pappa och ska hjälpa mig tejpa sladdarna bakom möblerna så att Leopold inte kan nafsa sönder dem ;-p. Och imorgon bär det av till Fjälla - dvs farföräldrarnas land - för lite midsommarfirande med dem och kusinerna - det blir mysigt =).

See ya!
//Ida <3

Familjetillskott... =)

Ja här är mitt nya och SISTA tillskott gott folk =) :


Leopold den store =) - eller lille kanske.... Men han väger redan 5-6 kg så lite credit måste han ju få ;-).
Nästa Lördag kommer han hem till mig!

Tack kära Ms Sally för att du sitter hundvakt i augusti - du är GULD värd! =)
Jag ser fram emot att träffa både dig och Ms Ekis i sommar!

Gårdagen och kvällen innan spenderades hos min underbara flickvän igen - Nobody makes me that happy =) <3.
Och för er som läst hennes kommentar så - JA jag fick 2 toasters. men en av dem byttes ut till ett våffeljärn ;-).

Jag MÅSTE hitta ett jobb nu. Krångel hit o krångel dit. Jag blev precis av med lite pengar/mån - riktigt olägligt :-S.
Så antingen måste jag hitta ett deltidsjobb där jag kan ha med hunden på jobbet. Eller så måste jag hitta ett jobb där jag tjänar så pass att jag har råd att betala en hundvakt/ ha Leopold på hunddagis. Jag sitter i en lustig sits. Aja det får lösa sig helt enkelt. är det någon som har tips så säg bara till! =).

Nu kommer Ms London snart så nu måste jag sluta skriva. C U Soon!

Byebye! =)


Sex - så gör du! Enligt terapeuten vill säga...

Hej igen!

Ja nu är det återigen ett tag sen jag skrev. Beror mest på att det har varit så fullt upp med studenten nu på sistone.
Men nu är det klart! Finally! =). Studentdagen var fruktansvärt rolig och samtidigt fruktansvärt ledsam. Vi kommer nog sakna varandra allihop. Får hoppas på en återträff någon gång framöver.

Miss Butterfly talade om för mig att hon ev ska börja vuxenutbildningen till florist där i alla fall - så då har jag en anledning till att komma och hälsa på =).

Igår hade jag besök av en arbetsterapeut hemma som skulle ge mig lite tips och råd om vad jag borde införskaffa för att hjälpa mig i köket så jag slipper krångla och ha mig. Hon hade en fin lista gällande vardagssysslor som hon själv sammanställt. Hon räknade igenom matlagning, tvätt, diskning, städning... och... SEX???
Jag tänkte snällt säga att jag vet nog hur sådant går till :-p. Men tydligen ska man ta varma bad och få massage innan man utövar sådana aktiviteter - borde inte massage vara common knowledge liksom?? Haha ja jag hade stora problem att hålla mig för skratt när hon sakligt förklarade hur man kunde göra :-p. Är det verkligen sådant arbetsterapeuter ska råda en om?

Ja i Lördags
hade jag min studentskiva - TACK alla som kom och gjorde dagen jättefin! Och tack för alla presenter.
Jag blev så glad över att både Ms London, Ms Butterfly, Ms Laundry och flickvännen kom. Och jag fick en toaster - vilken lycka ;-p!

Näst-nästa helg händer något spännande men det får ni läsa om senare - då kommer bilder på det spännande också =).

Hej hopp så länge!


RSS 2.0